Not known Factual Statements About iş güvenliği ayakkabısı

Wiki Article

Kaynak işinin doğası gereği, ağır metallerin, sıcak cisimlerin ve kesici aletlerin kullanıldığı bir iş olduğundan, bu ayakkabılar sağlamlık, aşınma direnci ve koruma sunma açısından son derece önemlidir.

Mekap İş güvenlik ayakkabılarında kullanılan çelik burun koruyucu, En ISO 20345 reguları tarafından belirtilen 200 Joule darbeye dayanım ve koruma sağlamaktadır. Geniş kalıp yapısıyla rahat bir kullanım sunmaktadır.

Aynı zamanda konforlu bir deneyim sunmak için ergonomik tasarımlara sahiptir ve ayak yapısına uyum sağlar. Bu sayede kaynakçılar uzun saatler boyunca rahatlıkla çalışabilirler.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Antistatik özellik: Elektrostatik deşarjı dağıtarak statik elektriğin oluşmasını engeller.

Yüzün tamamını kaplayacak ergonomik tasarım ve orta derece sertlik burun teli ile en iyi filtrasyonu sağlamaktadır. Kalın ve yumuşak yapılı kulak lastigi ile gün içerisinde kulağımızı rahatsız etmez uzun kullanım sağlar. 3 Katlı kumaş ve complete utrasonik cihazlar ile üretimi gerçekleştirilen cerrahi maskelerimiz paketleme aşamasında ultraviyole sterilizasyon ile el mekap iş ayakkabısı değmeden paketlenmektedir. Günlük 50.000 maske üretim kapasiteli üretim tesisimiz sizler için 7/24 en kaliteli maskeleri üretmektedir. Daha fazla bilgi için Cerrahi maske kategorisini inceleyiniz.

Çelik burunlu eğitmenler erkek güvenlik ayakkabıları hafif nefes güvenlik eğitmenleri kadın delinme geçirmez iş ayakkabısı rahat lIndustrial ayakkabı

rahatça nefes almasını sağlar. ✔ Esnek ve hafif: İş ayakkabıları sertleştirilmiş ve dayanıklıdır, gün boyu ayakkabi es anlamlısı maksimum konfor ve güvenlik sağlar. Sıradan iş ayakkabılarından daha

Sağlam yapısıyla uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğiniz ithal iş ayakkabısı markaları arayışındaysanız Utility Diadora Çalışma Ayakkabısı'na mutlaka göz atmalısınız. En iyi İtalyan markaları arasında yer alan iş ayakkabısı, zorlu ortamlarda sizi güvende tutar.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya ayakkabi ingilizce #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Sağlam iş güvenliği ayakkabısı seçeneklerimizi daha ayrıntılı olarak görmek ve ihtiyacınıza en uygun modeli bulmak için kategorilerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. Platform üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep edebilirsiniz.

Ayakkabının rahatlığı: Ayakkabı ayağınıza tam oturmalı ve uzun süreli kullanımda rahat olmalı.

Kaynak işlerinde sıklıkla kullanılan elektrikli aletler nedeniyle elektrik çarpmaları riski vardır.

Report this wiki page